The Gold’s Gym Tough Parking Lot

To grab more attention towards Gold’s Gym in the competitive gym chain market, Gold’s Gym worked with us in creating an eye-catching and relatable interactive installation for its targeted audience.

We decided to head out to one of the most competitive places in the city: a parking lot. We created a reserved parking lot at a strategic location and placed a barbell there instead of the usual traffic cone.

The Gold’s Gym Tough Parking Lot interactive installation won a Bronze for Best Use of Ambient Media (Small Scale) at the 2017 Citra Pariwara and a Silver for Bawana-Outdoor-Unconventional/Non-Standard Billboard at the 2017 Pinasthika Awards. It was also a finalist in two categories at the 2017 Pinasthika Awards for Brand Installation/ Sculpture and Public Space Branding.